Print pagina

Advocaten

Heiko Eckert en Greetje van der Zee gingen januari 2010 samen van start in hun eigen advocatenkantoor. Zij hebben samen meer dan dertig jaar ervaring in het strafrecht. Beiden werkten bij de strafsectie van De Haan Advocaten en Notarissen in Groningen.

mr. Heiko Eckert

Heiko Eckert

Heiko Eckert (1974) studeerde straf- en privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie werkte hij korte tijd als advocaat in het ondernemingsrecht. Maar zijn hart lag bij het strafrecht. Hij specialiseerde zich vervolgens in het strafrecht. En hij volgde met succes de specialisatieopleiding Strafrecht aan het Pompe Instituut.

Hij voerde de verdediging in meerdere grote (geruchtmakende) strafzaken. Zoals bijvoorbeeld de Groningse HIV-zaak, de Fokkinga-zaak en de moord in café de Drie Gezusters in Groningen.

Kenmerken

mr. Greetje van der Zee

Greetje van der Zee

Greetje van der Zee (1963) studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij voerde de verdediging in meerdere grote (geruchtmakende) strafzaken. Zo stond zij bijvoorbeeld de verdachte bij in de Martinitoren-zaak. En zij voerde de verdediging van een van de verdachten in de moord op de Groninger Tjirk van Wijk.

Kenmerken