Print pagina

Particulieren

Als u verdachte bent in een strafzaak dan heeft dat op u en uw omgeving veel impact. Daarom is het verstandig om direct een strafrechtadvocaat in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het strafrecht en dus deskundig. Daarnaast zijn wij actief, betrokken, toegankelijk en wij geven u open en eerlijk advies.

Verschillende rechtsgebieden

Wij staan mensen bij in alle soorten strafzaken. Dat kunnen alle misdrijven zijn die strafbaar zijn gesteld in het wetboek van strafrecht. Bijvoorbeeld  geweldsdelicten (bijvoorbeeld mishandeling, moord of doodslag of een poging daartoe) of vermogensdelicten (bijvoorbeeld diefstal, heling, oplichting). Daarnaast kent Nederland ook meer specialistische wetgeving: de opiumwet (bijvoorbeeld hennepteelt, drugsbezit en drugshandel), de wegenverkeerswet (rijden onder invloed, doorrijden na ongeval, veroorzaken van dood of letsel door schuld), de wet wapens en munitie (bijvoorbeeld verboden wapenbezit), milieudelicten en het fiscaal strafrecht. Ook op die gebieden hebben wij ruime ervaring.

Naast strafrechtelijke procedures kunt u ook te maken krijgen met daaraan gerelateerde bestuursrechtelijke procedures. Bijvoorbeeld de vorderingsprocedure van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) als u betrapt bent op rijden onder invloed. Of een zogenaamde WWB-procedure (Wet Werk en Bijstand). Mr. Greetje van der Zee heeft ruime ervaring met deze bestuursrechtelijke procedures. Zij staat u deskundig bij.

Meer informatie over strafrecht:

particulieren